08 Квітня 2009

Звернення Адміністрації сайту www.yurradnik.com.ua

Шановні Форумчани!

Адміністрація сайту www.yurradnik.com.ua, з урахуванням Ваших побажань, продовжує професійну модернізацію форумів нашого сайту (як Загального так і Малого Форуму).
Додатково до цієї роботи, в якості модераторів, долучені (за їх попереднім погодженням) п’ятеро Ваших колег – форумчан.
Головним завданням цієї модернізації є упорядкування вже утворених тем, видалення тем „одноденних” (які складалися тільки із запитання і не отримали подальшого розвитку) тематичне формування усіх питань за встановленими параметрами, видалення повторів і т.і.
Важливим питанням також є упорядкування рівня професійного спілкування, етичних норм та самоповаги колег у процесі спілкуванню на форумі сайту. Інструментаріями досягнення результату на протязі цього місяця будуть використовуватись видалення некоректних, неетичних, не професійних висловлювань адміністратором та модераторами сайту, а з травня місяця повинні будуть запрацювати обмежувальні інструментарії з можливістю відключенням порушників на 3 дні, на 10 днів і на невизначений термін.
Звертаємо увагу, що мова іде не про цензуру думок та пропозицій, мова йде про дотримання професійної етики при спілкуванні професіоналів. Адміністрація сайту категорично проти цензури , але при цьому також проти того щоб неетичні висловлювання окремих колег кидали тінь як на всю нашу професію так і на учасників форуму нашого сайту.
Адміністрація сайту сподівається на Ваше розуміння та підтримку і бажає усім форумчанам творчого натхнення , професійному обміну думками та приємного спілкування з колегами!

отримати