23 Лютого 2009

Ірина Бережна – гість АПУ Обід з парламентарем відбудеться 2 березня 2009 року. Тема: «Нотаріат і його реформа».

Ірина Бережна – гість АПУ
Обід з парламентарем
Шановні колеги!

2 березня 2009 року відбудеться зустріч членів АПУ з народним депутатом України Іриною Бережною, яка пройде у форматі бізнес-ланчу в ресторані «Царське село» (вул. Івана Мазепи 42/1) з 13:00 – 14:00.

Тема зустрічі: «Нотаріат і його реформа».

Питання до обговорення:
«Нова» редакція Закону України «Про нотаріат».
Порядок створення професійної організації нотаріусів України в контексті «нової» редакції Закону України «Про нотаріат».
Регулювання державою чисельності робочих місць нотаріусів в контексті «нової» редакції Закону України «Про нотаріат».
Нотаріальний процесуальний кодекс.

Попередня реєстрація на участь в заході обов’язкова (реєстраційна форма додається). Ваша реєстрація буде підтверджена тільки після сплати організаційного внеску.

Контактна особа – Андрій Манорик,
тел./факс: (044) 492 – 88 – 48, e-mail: amanorik@uba.ua

БЕРЕЖНА ІРИНА ГРИГОРІВНА

Народилася 13 серпня 1980 року в місті Луганську. У 2002 році закінчила юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Після стажування, передбаченого чинним законодавством, в січні 2004 року успішно склала кваліфікаційний іспит та отримала свідоцтво про право на заняття нотаріальною діяльністю. В березні 2004 року зареєструвала приватну нотаріальну діяльність.
Серед клієнтів Ірини Григорівни великі комерційні та виробничі українські та зарубіжні підприємства та приватні особи. З початку професійної діяльності активно співпрацює з АТ ВАБанк, АКБ «Мрія», АКБ «Укрсоцбанк», великими юридичними компаніями, телеканалами. Так у березні-квітні 2007 року Ірина Григорівна стала офіційним нотаріусом відомого проекту телеканалу 1+1 «Танці з зірками-2″, де у якості офіційної особи нотаріально посвідчувала достовірність результатів голосування.
Ірина Григорівна активно займається науковою діяльністю, у липні 2007 року здобула наукову ступінь Доктора філософії в галузі права. Наразі здобуває другу вищу освіту у Національній державній академії управління при Президенті України.
Веде активну суспільну діяльність, вона є членом однієї з найповажніших професійних організацій серед юристів — Асоціації правників України, активно співпрацює з Українською нотаріальною палатою. Є автором багатьох професійних публікацій з питань права та нотаріальної практики в таких виданнях, як «Нотаріат для Вас», «Мала енциклопедія нотаріуса», «Юридичний вісник», «Правовий тиждень», «Бізнес-консультант», «Юридична газета» тощо.
22 вересня 2008 року Номінаційний комітет Європейської бізнес асамблеї (м. Оксфорд, Великобританія) та Вчена Рада Міжнародного університету міста Відня присвоїли Ірині Григорівні Бережній почесне звання «Почесний професор Міжнародного університету м. Відня» за зміцнення міжнародних відносин у сфері науки, освіти та бізнесу. А нотаріальна контора І. Г. Бережної отримала авторитетну міжнародну нагороду «European quality».
Ірина Григорівна Бережна на позачергових парламентських виборах обрана народним депутатом України VI скликання. Член депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України. Дата набуття депутатських повноважень: 23 листопада 2007 року.

Зустріч з парламентарем
02 березня 2009 року, понеділок
Ресторан «Царське село»
(вул. Івана Мазепи 42/1)
Для реєстрації Вашої участі у зустрічі поверніть, будь ласка, заповнену заявку
до Секретаріату по e-mail: info@uba.ua або по телефаксу (044) 492-88-48. Ваша реєстрація буде підтверджена ТІЛЬКИ після повної оплати організаційного внеску відповідно до обраних Вами умов оплати
З А Я В К А Н А У Ч А С Т Ь
Прізвище, ім’я та по-батькові

Організація,
де Ви працюєте:

Посада:

Контактна адреса:

Телефон(и):

Ел. пошта (e-mail):
УВАГА!!! Просимо обрати варіант бізнес-ланчу, що буде подано Вам під час зустрічі:
0 Варіант №1
0 Варіант №2
0 Варіант №3

Овочевий салат зі смаженою курячою грудинкою під пікантною підливою Салат зі свіжих овочів зі сметаною Вінегрет із слабо посоленою сьомгою
Юшка грибна Борщ зелений Борщ український
Вареники з квашеною капустою Короп під золотистою скоринкою з картопляним пюре Смажена теляча печінка з цибулею та гречаною кашею
Шипшина з м’ятою Морс із журавлини Узвар
Сплата організаційного внеску за участь у зустрічі (позначте Ваш вибір):
Члени АПУ, які сплатили щорічний членський внесок Члени АПУ, які НЕ сплатили щорічний членський внесок

0 65 грн.
(Ви сплачуєте лише вартість бізнес-ланчу) 0 130 грн.

• Прошу виставити рахунок для оплати внеску банківським переказом
• Додаю копію квитанції – я вже сплатив благодійний внесок за участь у зустрічі шляхом банківського переказу за реквізитами: ВГО «Асоціація правників України», рахунок № 26004501024426, ЄДРПОУ 26334715, МФО 322904, КРД «Райффайзен Банк Аваль», м. Київ (призначення платежу: «Благодійний внесок – Зустріч з парламентарем»)
Дата __________________ Підпис _____________________

Секретаріат АПУ
вул. Межигірська, 5,оф. 15, м .Київ, 04071
info@uba.ua
Телефон: (044) 492-88-48
Телефакс: (044) 492-88-48
www.uba.ua