29 Квітня 2009

ЦИВІЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ … НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ КОМЕНТАР Том 3 Юридична особа За загальною редакцією професора І. В. Спасибо-Фатєєвої

Уперше на теренах України видається науково-практичний коментар Цивільного кодексу України як багатотомне видання з урахуванням нотаріальної практики, кожен том якого присвячено регулюванню в ЦК різних інституцій – загальних положень, фізичних осіб, юридичних осіб, правочинів, представництва, строків, права власності, спадщини тощо відповідно до розділів, підрозділів або книг ЦК. Це надало можливість універсально та компактно прокоментувати весь ЦК. Кожний наступний том не буде прив’язано до наскрізної послідовної нумерації, а залежатиме від викликів сьогодення та завершеності роботи над відповідним коментарем. Цей багатотомний коментар є найбільш повним та зручним у використанні.
У третьому томі цієї книги наведено науковий коментар підрозділу 2 розділу ІІ Цивільного кодексу України «Юридична особа». Коментар ураховує останні новели цивільного законодавства, зокрема, з питань правового статусу окремих видів юридичних осіб, їх участі в цивільних правовідносинах. Видання буде корисним для фахівців, оскільки особлива увага приділяється практичному застосуванню цивільно-правових норм. Матеріал подано авторами в доступній, цікавій формі, він містить пояснення, тлумачення, рекомендації з використанням позицій вищих судових інстанцій, Міністерства юстиції України, науковців, фахівців.
У другому томі наведено науковий коментар підрозділу 1 розділу ІІ Цивільного кодексу України «Фізична особа».
Для суддів, нотаріусів, адвокатів, науковців, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, юристів-практиків.
Харків: Страйд, 2009. — 736 с.
ISBN 978-966-2233-00-1.
ISBN 978-966-2233-02-5 (Том 3).
Форматом 60×90 1/16.
Обкладинка — тверда.
Видавнича вартість — 115 грн.

отримати