14 Квітня 2011

У рамках нової структури Мін’юсту відбулися чергові призначення

У рамках нової структури Мін’юсту відбулися чергові призначення

У рамках нової структури Міністерства юстиції Міністр юстиції Олександр Лавринович 13 квітня 2011 року підписав низку чергових наказів з кадрових питань.

Так, на посаду заступника директора департаменту – начальника Управління з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу призначена Володіна Людмила Михайлівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління нотаріату та фінансового моніторингу юридичних послуг Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу призначений Журавльов Дмитро Володимирович.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління функціонування центрального засвідчувального органу Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу призначений Наливайко Іван Олександрович.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління міжнародного правового співробітництва Департаменту міжнародного права та співробітництва призначена Андрієва Тамара Володимирівна.

На посаду заступника директора департаменту – керівника Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Департаменту міжнародного права та співробітництва призначений Кульчицький Назар Степанович.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління координації правової роботи та правової освіти Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності призначена Юхта Оксана Григорівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління державної реєстрації нормативно-правових актів Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності призначена Радіоненко Оксана Володимирівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління систематизації законодавства Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності призначений Пушенко Олександр Григорович.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління конституційного та адміністративного законодавства Департаменту конституційного, адміністративного та соціального законодавства призначена Чипенко Ірина Іванівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління представництва інтересів держави в судах України Департаменту судової роботи призначена Ковтун Леся Іванівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління планово-фінансової діяльності Департаменту організаційного та ресурсного забезпечення призначена Бірюкова Олена Олександрівна.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля Департаменту цивільного, фінансового законодавства та законодавства з питань земельних відносин призначений Комаха Юрій Юрійович.

На посаду заступника директора департаменту – начальника Управління фінансового законодавства Департаменту цивільного, фінансового законодавства та законодавства з питань земельних відносин призначений Шиховець Ярослав Володимирович.

*** Як повідомлялося, у рамках адміністративної реформи 6 квітня 2011 року Указом Президента України № 395 було затверджене нове Положення про Міністерство юстиції України.

8 квітня Міністр юстиції Олександр Лавринович затвердив нову структуру апарату міністерства. Реорганізацію було здійснено відповідно до нового Положення про Міністерство юстиції України.

12 квітня Міністр юстиції призначив низку керівників новоутворених департаментів Міністерства.

Прес-служба Міністерства юстиції України
Tел. 271-17-33
E-mail: press@minjust.gov.ua