06 Квітня 2012

Рубрику *Фінансовий моніторинг юридичних послуг* доповнено новими роз’ясненнями

Лист Державної служби фінансового моніторингу України від 06 березня 2012 року № 965/0340-06-5

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА

ФІНАНСОВОГО МОНІТОРИНГУ УКРАЇНИ

Міністерство юстиції України

Від 06.03.2012 № 965/0340-06-5

вул. Архітектора Городецького, 13, м. Київ, 01001

Державна служба фінансового моніторингу України направляє до відома та інформування суб’єктів первинного фінансового моніторингу, отриману від Підрозділу фінансової розвідки Сент-Вінсенту і Ґренадіни, інформацію щодо незаконної діяльності Іноземного першого федерального банку.

Додаток: повідомлення на 1 арк., в 1 прим.

Заступник Голови
В.П. Зубрій

Додаток

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ — ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ВСІХ КОРИСТУВАЧІВ

Наступний офшорний банк, Іноземний перший федеральний банк (The Overseas First Federal Bank), з IPA адресою штату Арізона, обманним шляхом рекламує себе діючим в юрисдикції Сент-Вінсент і Ґренадіни.

Ця організація не має ліцензії відповідно до Закону Сент-Вінсенту і Ґренадіни щодо Міжнародних банків і не одержувала ліцензії на діяльність в якості офшорного банку в Міжнародному органі з фінансових послуг Сент-Вінсент і Ґренадіни (IFSA).

Іноземний перший федеральний банк веб-сайт http://www.overseasfirstfederal.com/en/investment_account.htm, надає свої контактні дані: будівля Сазерленд, Мюррей Роад, м.Кінгстаун, Сент-Вінсент. Попередні розслідування показали, що жоден банк не здійснює свою діяльність за цією адресою. Крім того, фактичні фотографії на веб-сайті не є фотографіями будівлі Сазерленд.

Крім того, деталі контактних телефонів не є номерами Сент-Вінсент і Ґренадіни.

Просимо всіх членів Егмонтської групи бути обізнаним про цю шахрайську установу, яка видає себе як офшорний банк, і не мати ділових відносин із зазначеним банком. Ми також просимо проінформувати відповідні установи вашої юрисдикції.

З повагою,
Пані Карла Джеймс
Офіцер з правових питань
Підрозділ фінансової розвідки
Сент-Вінсент і Ґренадіни