29 Грудня 2010

Проект заяви про отримання свідоцтва про реєстрацію самозайнятої особи в органах ДПС з 01.01.2011 року з метою врахування витрат при оподаткуванні доходу отриманого від провадження незалежної професійної діяльності .

Проект заяви про
отримання свідоцтва про реєстрацію самозайнятої особи в органах ДПС з 01.01.2011 року з метою врахування витрат при оподаткуванні доходу отриманого від провадження незалежної професійної діяльності . (відповідно до вимог ст.. 178 Податкового кодексу України)

___________________________
___________________________
___________________________

ЗАЯВА

Я, ХХХХХХХ, приватний нотаріус ХХХХХ міського нотаріального округу, здійснюю свою незалежну професійну діяльність за адресою: м. ХХХ, ЯЯЯЯЯЯЯ , моє місце проживання зареєстроване за адресою м. ХХХХХ, БББББББББ.
Взят(а) на облік платника податків в органах Державної податкової служби ХХХХ року.
Відповідно до вимог ст. 178 Податкового кодексу України я, як особа, яка здійснює незалежну професійну діяльність, зобов’язана стати на облік в органах державної податкової служби за місцем свого постійного проживання та отримати свідоцтво про таку реєстрацію.
Прошу видати мені з 01.01.2011 року відповідне Свідоцтво про реєстрацію самозайнятої особи в органах державної податкової служби.

Приватний нотаріус
ХХХХ УУУУ нотаріального округу ХХХХХ Х.Х.

отримати