28 Липня 2008

  Збільшуємо технічні можливості Форуму!

Збільшуємо технічні можливості Форуму!

Шановні користувачі!
Представляєм Вашій увазі технічно оновлений Форум, в якому ми намагалися претворити в життя усі Ваші побажання щодо зручності спілкування.
1) По-перше слід сказати, що ми залишили основні принципи функціонування звичного для Вас Форуму, зокрема Малий Форум, основну ресурсну структуру, але у новому форматі все це буде працювати у декілька разів швидче за рахунок більш адаптованого „движка” Форуму з урахуванням значно збільшеного навантаження.
2) Порядок перегляду тем зараз також можна обирати індівідуально із двох запропонованих варіантів – „за датою створення”, як звикли багато з Вас, або „за останнім повідомленням”, як пропонували деяки з постійних Форумчан.
3) Відтепер кожен зможе передивлятися створені особисто ним теми, не відшукуючи довго потрібну сторінку, а лише натиснувши кнопку „Мої теми”.
4) Також Ви матиме змогу формувати на свій розсуд „кошик” тем, які становлять для Вас найбільший інтерес за допомогою функції „Обране”.
5) При створенні теми або нового повідомлення — крім редактора своїх повідомлень, додаємо можливість видаляти прикріплені файлі, робити посилання на зовнішній ресурс, цитування, деякі Word-овські функції для поліпшення зовнішнього вигляду повідомлень та зручності ознайомлення з текстом.

Звертаємо увагу на принципові новації нашего Форуму :

6) „Досуг! П’ятниця!” – окремий розділ, створений для висвітлення важливих подій в особистому житті, поздоровлень, привітань, Вашего відпочинку та підняття настрою;
7) „Самоврядування” – відокремлена платформа для спілкування на „гарячі” теми, які не мають безпосереднього відношення до нотаріального процесу, але при цьому мають важливе суспільне значення. Усі подібні обговорення в рамках Форуму будуть автоматично переміщатися до розділу „Самоврядування” або Адміністратором.
Останні дві новації запроваджені з метою створення більш комфортного використання ресурсів нашого сайту та з метою максимального відокремлення обговорення безпосередніх питань з нотаріального процесу від інших не менш важливих складових нашого різноманітного життя.
Також з урахуванням цих змін (при участі Адміна) ми сподіваємося привести обидва форуми до більшої відповідності їх меті створення – напрацювання Єдиної нотаріальної практики! Мова йде про систематизацію обговорюємих тем на обох Форумах.

Бажаємо приємного спілкування!

отримати