24 Вересня 2008

  Вітаємо народного депутата Верховної Ради України І.Г. Бережну з професійними досягеннями!

ПРЕС-СЛУЖБА
НАРОДНОГО ДЕПУТАТУ УКРАЇНИ І.Г. БЕРЕЖНОЇ
_____________________________________________________________

ПРЕС-РЕЛІЗ

«17» вересня 2008 р.

Вперше в українській політиці до звання «Почесний професор Міжнародного університету м. Відня» представлена українська жінка-політик, народний депутат України Ірина Григоріївна Бережна. А нотаріальна контора Ірини Григоріївни Бережної була номінована до міжнародної нагороди «European quality».

22 вересня 2008 року в м. Барселона (Іспанія) відбудеться урочиста церемонія нагородження «European Awards Ceremony» у рамках міжнародної зустрічі лідерів бізнесу, науки й культури. Номінаційний комітет Європейської бізнес асамблеї (м. Оксфорд, Велика Британія) та Вчена Рада Міжнародного університету міста Відня (Австрія), з ініціативи органів державної влади, установ і підприємств, громадських організацій, відібрали найкращих представників політичної, наукової, бізнес еліти країн Європи для представлення до звання «Почесний професор Міжнародного університету м. Відня» та найуспішніші європейські компанії до Міжнародної нагороди «European Quality».
Cеред лауреатів – вперше в українській політиці до високої нагороди представлена українська жінка-політик, народний депутат України – Ірина Григоріївна БЕРЕЖНА. Номінаційний комітет високо оцінивши діяльність Ірини Григоріївни у сфері зміцнення міжнародних відносин у сфері науки, освіти та бізнесу, представив її до звання «Почесний професор Міжнародного університету міста Відня». А нотаріальна контора Ірини Григоріївни Бережної була номінована до міжнародної нагороди «European quality» за успішну діяльність та внесок у розвиток українського нотаріату, та за високу якість продукції та послуг у відповідності з європейськими стандартами.
У рамках заходу запланові зустрічі делегатів та номінантів з Президентом Парламенту Каталонії, представниками уряду Іспанії, ООН, знаними вченими, політиками, журналістами та бізнесменами з різних країн Європи.

Прес-служба
народного депутату України І.Г. Бережної
(044) 569 31 09
info_press@i.ua
www.notar-berezhnaya.com.ua

Інформація:
Ірина Григоріївна Бережна, народний депутат України від Партії Регіонів, член Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя. Має вищу юридичну освіту (закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, юридичний факультет)
Активно займається науковою діяльністю, у липні 2007 року здобула наукову ступень Доктора філософії в галузі права. Наразі здобуває другу вищу освіту у Національній академії державного управління при Президентові України.
Веде активну суспільну діяльність, вона є членом однієї з найповажніших професійних організацій серед юристів — Асоціації правників України, активно співпрацює з Українською нотаріальною палатою. Є автором багатьох професійних публікацій з питань права, політики, економіки, нотаріальної практики.

отримати