23 Червня 2009

Вітання Державної податкової адміністрації України з нагоди Першого Всеукраїнського з’їзду нотаріусів України

УКРАЇНА
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
04655 МПС, м. Київ-53, Львівська пл. 8, (044) 272-44-02, 272-51-59, 272-45-20, факс (044) 272-08-41

15.06.09
№ 99-11
Організаційний комітет першого всеукраїнського з’їзду нотаріусів України
Вітальний лист
Державна податкова адміністрація України вітає активну громадську позицію нотаріусів при утвердженні в Україні демократичного правового порядку.
З кожним роком інститут нотаріату набуває все більшого значення в питаннях захисту конституційних прав громадян.
Державна податкова адміністрація високо цінує роль кожного нотаріуса, який завдяки сумлінню і добросовісності сприяє наповненню Державного бюджету задля задоволення загальних публічних інтересів суспільства виконуючи роль податкового агента. Вказаний статус і громадянська позиція нотаріусів набуває особливої ваги у зв’язку з вжиттям заходів подолання наслідків світової фінансової кризи і утвердження верховенства права у державі.
Залучення значної кількості високофахових спеціалістів в галузі нотаріату до питань удосконалення законодавства є найбільш прогресивним кроком на шляху до інтеграції у європейське співтовариство, що надасть можливість не тільки запобігти виникненню прогалин в національному законодавстві держави, а й дозволить адаптувати його до стандартів законодавства Європейського Союзу та відповідно сприятиме зміцненню конституційного ладу в державі.
Принагідно Державна податкова адміністрація України щиро вітає усіх учасників всеукраїнського з’їзду нотаріусів і бажає творчого натхнення, взаємопорозуміння та віри у досягненні високої мети — побудови правової держави Україна.
Бажаємо успіхів
Заступник голови Н.І.Рубан